ESTEETTISET TÄYTEAINEHOIDOT

Täyteainehoidoilla voidaan silottaa ja häivyttää ikäjuonteita, sekä muotoilla kasvonpiirteitä. Totuus on, että iän myötä iho ohenee, joustavuus (elastisuus), sekä kosteuspitoisuus vähenee ja ihosta tulee kuivempi. Ikäjuonteita tulee väistämättä ja osaltaan ne kuuluvatkin ikääntymiseen ja ne kannattaa hyväksyä. On kuitenkin paljon erilaisia juonteiden syntymiseen ja syvyyteen vaikuttavia tekijöitä, kuten juuri ikä, perimä, hormonaaliset seikat, saasteet,auringonsäteilylle altistuminen, tupakointi,rasvakudoksen väheneminen, ravinto- ja elintapatottumukset ym.

Kun juonteet ja rypyt alkavat häiritä itseämme liikaa, on

nykyisin tarjolla paljon erilaisia hoitokeinoja, joilla pystytään

kohentamaan ihon kuntoa, sekä sisältä,- että ulkoapäin ja

näin vaikuttaa ihomme ns. hehkuun. Hyaluronihappo, joka

on täyteaineiden vaikuttava aine, sitoo hyvin kosteutta ja

siksi se on erinomainen hoitomuoto ihon kosteuttamiseen

myös sisältäpäin. Täyteaineet ovat siis hyaluronihappoa, jota

esiintyy ihossamme myös luonnollisestikin. Hyaluronihappo

on pitkärunkoinen sokerimolekyyli. Hyaluronihappoa

tuhoutuu ja uusiutuu kehossamme noin parin vuorokauden sisällä. Ikääntyessämme toiminta heikkenee ja hidastuu ja siksi ihomme veltostuu. Injektoimalla hyaluronihappoa ihon sisään, ohuella neulalla, saadaan aikaiseksi myös stimulaatio kehomme oman kollageenin tuotannolle, sen lisäksi, että ihoon ruiskutetaan hyaluronihappoa ja siten koko injektiohoito parantaa ihon kuntoa.

Pistoshoidon vaikutus säilyy muutamista kuukausista yli vuoteen, riippuen siitä, mitä alueita on hoidettu ja millä valmisteella. Ikä ja elintavat, sekä jälkihoito vaikuttavat paljonkin siihen, kuinka pitkään hoidon vaikutus kestää. Kesto on myös hyvin yksilöllistä.

Pistoshoidon tulos on näkyvissä välittömästi, mutta vasta useampien vuorokausien kuluttua hoidon lopullinen tulos on parhaiten arvioitavissa, kun mahdollinen alkuturvotus häviää ja kaikki asettuvat kohdalleen.

Täyteaineiden laittoa voidaan uusia järkevien ajanjaksojen välein ja uusilla kerroilla keston vaikutus pitenee ja täyteainetta tarvitaan vähemmän saman tuloksen saavuttamiseksi.

Luonnollinen sekä turvallinen JUVEDERM

Olemme pitkän perehdytyksen, erilaisten koulutusten, pohdinnan, vertailun, sekä käytössä hyväksi havaitun jälkeen, päätynyt hoidoissaan käyttämään juvedermin monipuolista tuotesarjaa. Juvederm on EI ELÄINPERÄINEN hyaluronihappo. Juvederm-tuotteet valmistaa ALLERGAN, maailmanlaajuinen terveydenhuoltoalan yritys, joka on tehnyt uraauurtavaa työtä lääketieteellisten esteettisten hoitojen kehittämiseksi jo yli 35 vuoden ajan.

Juvedermin tuotteet ovat CE-sertifikaatilla merkittyjä lääkinnällisiä tuotteita erilaisiin tarpeisiin. Sertifikaatti takaa valmistusprosessin turvallisuuden, aseptiikan, sekä jokaisen yksittäistuotteen steriiliyden.

Juvedermin valmistuksessa käytetään edistyksellistä VYCROSS- tekniikkaa ja tuotteilla on hyvä turvallisuusprofiili.


Juvederm on maailman johtava hyaluronihappoa sisältävä merkki, jonka tuotteita on käytetty yli 32 miljoonassa toimenpiteessä.

Juvederm on koostumukseltaan pehmeää geeliä, joka sisältää puuduteainetta, 0,3% LIDOKAIINIA.
Puudutteen johdosta injektiohoito on huomattavasti kivuttomampaa ja miellyttävämpää asiakkaalle.

Valmistuksessa käytetty erityinen ja edistyksellinen teknologia vähentää myös jälkiturvotuksen muodostumista/määrää, lisää aineen pysyvyyttä ihossa pidempään, sekä esim.huuliin saadaan erinomainen kosteuspitoisuus.

Toipumisaika pistoshoidon jälkeen on hyvin lyhyt ja esim.töihin voi palata samantien. Toisille saattaa tulla mustelmia, punoitusta tai arkuutta pistoskohdan ympärillä, mutta nämä häviävät muutamassa päivässä ja viimeistään kahdessa viikossa.

ENNEN jokaista JUVEDERMIN pistoshoitoa, käymme asiakkaan kanssa ns. konsultaation läpi.
Konsultaatiossa keskustellaan asiakkaan terveydentilasta, sairauksista, lääkityksistä, hoidon käyttökohteesta, vasta-aiheista, mahd.reaktioista ja riskeistä sekä niin tärkeästä jälkihoidosta.
Jälkihoito-ohjeissa käydään kaikki oleellinen läpi, sekä saat mukaasi ohjeet myös kirjallisena.
Asiakas täyttää terveydentilaansa koskevan esitietolomakkeen ja antaa suostumuksen täyteainehoitoon allekirjoituksellaan , joka jää vain pistoshoidon antajan omaan kansioon. Tiedot asiakkaasta eivät luonnollisesti lähde Blinksin ulkopuolelle.

MUISTATHAN, että hoidon toteutuminen ja hyvään , sekä toivottuun lopputulokseen pääseminen vaatii hyvän asiakkaan ja pistoshoitajan välisen luottamussuhteen, huolellisen suunnittelun, yhteisymmärryksen, sekä kuuliaisuuden jälkihoitoon sitoutumisessa.

Blinksissä injektiohoidot antaa koulutettu ja rekisteröity erikoissairaanhoitaja Päivi Tommila.
Päivillä on kokemusta sairaanhoitajan työstä mm. kirurgian, sisätautien, päivystys-ja ensiavun, kardiologian, sekä tehostetun hoidon saralta yli 20 vuoden ajalta.
Myös lisä-ja täydennyskoulutuksia mm.esteettisten pistoshoitojen parissa on viime vuosilta kertynyt.

Kysy rohkeasti mitä tahansa JUVEDERM- injektiohoidoista Päiviltä.

Ammattihenkilön tehtävä on valita juuri sinun tarpeisiisi oikeanlaiset täsmätuotteet juvedermin laajasta tuotesarjasta.

Lisätietoa juvedermista löydät mm. www.juvedermfillers.se tai www.allerganmedicalaesthetics.com

Hinnat sisältävät ALV 24%. Jos hoito kuuluu terveydenhuollon piiriin, niin ALV 0%.

Sairaanhoitajan konsultaatio sisältyy hintoihin, kun maksat hoitosi vastaanottokäynnin yhteydessä, samalla käynnillä.

Pelkkä konsultaatio 39€, mutta, jos tulet myöhemmin konsultaation perusteella hoitoon, niin konsultaatiohinta vähennetään loppulaskusta.

MICROBLADING

Microblading 3D pigmentoinnilla saadaan tehtyä kauniit, luonnolliset ja/tai persoonalliset kulmat. Sillä saadaan myöskin vahvistettua omia kulmia ja korjattua kulmien symmetriaa ja mahdollisia muita puutteita.

MICROBLADE -tekniikka on ns. käsityönä tehtävä toimenpide, missä saadaan kulmat näyttämään mahdollisimman aidoilta, kun ns. veitsellä, jossa on kertakäyttöinen terä, tehdään ihoon karvamaisia viiltoja. Väriä eli pigmenttiä painetaan viiltoihin, ihon pintakerrokseen, epidermiksen ja dermiksen väliin.

Blinksin käyttämät pigmentit ovat kaikki 100% luonnollisia ja vapaita raskasmetalleista. Näin ollen ne ovat hyvin siedettyjä mm.herkillekin henkilöille. Nämä korkealaatuiset ja puhtaat pigmentit tarkoittavat myös sitä, että pigmentti ei ole koskaan pysyvä, vaan häviää luonnollisesti pois noin vuoden kuluessa. Microblading ei ole siis pysyvä tatuointi. Microblade -kulmia täytyy myös vahvistaa yhden tai useamman kerran, ihotyypistä ja elämäntavoista johtuen, jos haluaa, että ne pysyvät. On olemassa myös ihotyyppejä, kuten liian rasvainen tai liian pintakuiva, hilseilevä iho, jolloin microblading valitettavasti ei ole paras vaihtoehto. Näistä seikoista keskustellaan juuri konsultaatiossa.

 

MICROBLADE TOIMENPIDE

Toimenpide aloitetaan tarkalla suunnittelulla, yhteistyössä asiakkaan kanssa. Pohditaan, mitä asiakas kulmiltaan haluaa, minkälaisen värin, muodon ja vahvuuden ja sitten sertifioitu ammattitekijä kertoo oman näkemyksensä ja piirtää ja luonnostelee kulmat ensin asiakkaalle, käyttäen kultaisen leikkauksen työkalua ja/tai muita mittauksia.

Näin kulmille saadaan ensin kehykset ja kun asiakas hyväksyy, että omia kasvonpiirteitä korostaen saatujen kehyksien sisään aloitetaan värin laittaminen, pigmentointi, niin muutamassa eri vaiheessa tehdään itse toimenpide.

Iho desinfioidaan ja ensimmäinen kierros tehdään aina ilman puudutetta, koska puudute saattaa vaikuttaa epäsuotuisasti tulevien kulmien muotoon. Useimmat kestävät koko toimenpiteenkin hyvin, ilman puudutetta, mutta tekijä kysyy aina, että haluaako asiakas puudutetta. Puudutteena käytetään pintapuudutetta (lidocaine, tetracaine), joka on yleensä hyvin siedetty.

Blinks ottaa tarkasti huomioon asiakkaan mahdollisen pelon ja jännityksen ja pyrkii luomaan asiakkaalle mahdollisimman turvallisen ja luotettavan olotilan, eri menetelmin.

Toimenpiteeseen varataan kokonaisuudessaan aikaa kaksi tuntia, koska silloin ei tarvitse missään vaiheessa hätiköidä ja saadaan mahdollisimman hyvä lopputulos.

Ennen ensimmäistä vahvistusta, joka suositellaan tehtäväksi noin kuukauden kuluttua, aikasintaan, on tärkeää noudattaa tarkasti jälkihoito-ohjeita, jotka saat kirjallisena toimenpiteen jälkeen.

HYVÄ ja TARKKA JÄLKIHOITO vaikuttaa niin paljon kulmien pigmentin pysyvyyteen jatkossa ja kulmat ovat ns. VALMIIT vasta, kun ensimmäinen vahvistus on tehty! Joillekin tarvitaan kaksi tai useampi vahvistus, ennen kuin saadaan riittävän hyvä pysyvyys, mutta nämä ovat niin yksilöllisiä, että sen tietää vasta ajan kuluessa.

 

ENNEN TOIMENPIDETTÄ

EI TEHDÄ RASKAANA OLEVILLE, eikä IMETTÄVILLE äideille.

DIABEETIKOILLA täytyy olla hoitavan lääkärin lupa, mutta on mahdollista tehdä, jos sairaus hyvässä tasapainossa.

Yksi kuukausi ennen suunniteltua toimenpidettä lopeta tuotteiden käyttö kulmien aluuelta, joissa on RETIN A.ta eli TRETINOIINIA. Sama koskee kaikkia tuotteita, jotka sisältävät A-vitamiinia.

Kaksi viikkoa ennen toimenpidettä suosittelemme lopettamaan/tauottamaan kaikki ANTI-AGEING -tuotteet kulmien alueelta.

Vältä AHA-tuotteita (alpha-hydroxy-acidi) viikkoa ennen toimenpidettä.

ÄLÄ NYPI tai POISTA millään tekniikalla kulmakarvojasi viikkoa ennen toimenpidettä.

OMEGA-3 tuotteet on hyvä jättää tauolle jo viikkoa ennen toimenpidettä.

ÄLÄ KÄYTÄ seuraavia lääkkeitä 48 tuntiin, ennen toimenpidettä. IBUPROFEENI, ASPIRIN ym. voimakkaat kipulääkkeet, sekä lääkkeet, joilla on voimakas vaikutus kehoosi.

ÄLÄ KÄYTÄ myöskään alkoholia 48 tuntia ennen toimenpidettä.

ÄLÄ LUOVUTA VERTA toimenpidepäivänä, äläkä mielellään seuraavanakaan päivänä.

ÄLÄ LAITA raskasta meikkiä toimenpidepäivänä ja vältä meikkaamasta kulmiasi ja kulmien aluetta kokonaan toimenpidepäivänä.

KAIKKI EM. OHJEET on laadittu sinun parhaaksesi ja huomioonottaen, että microblading toimenpide onnistuisi mahd. hyvin. Moni em. seikoista vaikuttaa huomattavasti microbladingin onnistumiseen, sekä kestoon.

KYSY kaikesta mahdollisesta, mikä sinua askarruttaa ja kerro mahd.avoimesti allergioistasi, sekä kaikista käyttämistäsi lääkkeistä ja voiteista ja luontaistuotteista.

PARAS hetki toimenpiteelle on sellanen, että voit olla vapaa työstä esim.samana päivänä ja pystyt välttämään hikiliikuntaa lähipäivinä.


MUISTA MYÖS, että auringonotto, solarium ja uima-altaissa uinti on viisas jättää parantumisvaiheessa kokonaan pois, koska kaikki em.vaikuttavat kulmiesi mahd.hyvään pysyvyyteen.

Kun tulet toimenpiteeseen, niin saat luettavaksesi ja allekirjoitettavaksesi vielä muutaman paperin, ennen toimenpidettä. Tässä vaiheessa on hyvä esittää tekijälle vielä kysymyksiä ja käydä läpi microblading-toimenpidettä.

 

TOIMENPITEEN JÄLKEEN

Saat jälkihoito-ohjeet, sekä suullisena, että kirjallisena.

TERVETULOA avoimin ja luottavaisin mielin toimenpiteeseen. Kuitenkin suurin osa ihmisistä on saanut suuren avun MICROBLADING 3D pigmentoinnista ja tulee uusimaan aina säännöllisin väliajoin kulmansa uudelleen.

 

SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI.

MIKROPIGMENTOINTI

Mikropigmentoinnilla voidaan korostaa omia piirteitä, nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja ja näin helpottaa jokapäiväistä elämää. 

Mikropigmentointi on hygieenistä ja turvallista ja sopii mm.erinomaisesti niille, jotka eivät voi käyttää meikkiä, mutta haluavat näyttää huolitellulta ja kuitenkin meikatulta, esim.aktiivisesti urheillessa, sekä kosmetiikalle allergiset henkilöt. 

 

Blinksissä me voimme mikropigmentoinnilla luoda monentyylisiä ja jokaisen persoonaan sopivia, yksilöllisiä kulmia ja eyelinereita. 

Voidaan tehdä esim.nyt niin suosittuja puuterikulmia(powderbrows), shading, ombre ja/tai kombona microblading+mikropigmentointi. 

Silmäluomien rajauksissa on valittavana monenlaista eri tyyliä, kuten hillittyjä, katsettava tehostavia ripsityvirajauksia, klassisia eyelinereita tai jopa meikatumman näköisiä(eyeshadow) luomirajavärityksiä. 

Mikropigmentointi on yhä suosionsa pitävä kestomeikkaus. 

Kaikissa töissä tehdään huolellinen suunnittelu, piirrokset (sävyt, muodot) ja hyväksytetään asiakkaalla aina ennen pigmentoinnin aloittamista. Työstä tehdään aina sellanen, että ASIAKAS on tyytyväinen ja pystyy nauttimaan  uudesta  lookistaan.  Luonnollisuus aina etusijalla. 

 

Mikropigmentointi tehdään käsityönä, konetta apuvälineenä käyttäen, missä väripigmenttiä johdetaan ihon ylimpiin kerroksiin. 

Mikropigmentointi EI OLE sama, kuin TATUOINTI. 

Pysyvyys on noin 1-3 vuotta, riippuen, niin monista eri seikoista. (ihotyyppi, elintavat ym.) 

 

Mikropigmentoinnissa noudatetaan äärimmäisen tarkkaa hygieenisyyttä itse työssä, välineiltä ym. 

Neulat ovat STERIILEJÄ ja yksittäispakattuja, kertakäyttöisiä aina. 

Värit ovat I colorin biologisia mikrovärejä. 

 

Joillekin vaatii tehdä käsittely kahdesti eli ns.vahvistus, joka voidaan tehdä noin kuukauden kuluttua ensimmäisestä toimenpiteestä. 

Konsultaatiossa keskustellaan näistä seikoista. 

 

Alkuun, heti toimenpiteen jälkeen tulis on aina tummempi ja haalenee viikon kuluessa huomattavasti. 

 

Ennen toimenpidettä on omat ohjeistukset tekstin lopussa, jotka pitää lukea huolellisesti läpi ja kysyä tekijältä (Päivi) kaikki mahdollinen, mikä mietityttää tai on epäselvää. Tämä kaikki on niin TÄRKEÄÄ juuri sinun turvallisuutesi vuoksi, sekä ennenkaikkea, että lopputulos tyydyttää, niin asiakasta, kuin tekijää. 

 

Itse toimenpiteeseen varataan RIITTÄVÄSTI aikaa, että ei tarvitse hätiköidä. 

Blinksissä tila, missä Päivi tekee palvelujaan, on rauhallinen, yksittäinen huone. Siellä ei ole mitään häiriötekijöitä. 

Asiakkaalle luodaan rauhallinen ja miellyttävä fiilis ja toimenpiteen alkuun hoitoalue puudutetaan hyvin, pintapuudutteita käyttäen. (mm. lidokaiini). Toimenpiteen edetessä puudutteita voidaan lisätä tarpeen, niin vaatiessa. 

Välillä voidaan, tarvittaessa pitää pieni pohdintatauko. 

 

Mahdollisimman hyvän lopputuloksen saamiseksi on niin TÄRKEÄÄ, että asiakas sitoutuu tarkasti noudattamaan jälkiohjeita kotioloissa.

Toimenpiteen jälkeen käymme asiakkaan kanssa JÄLKIHOITO-OHJEET läpi, sekä asiakas saa vielä ohjeet kirjallisena tai sähköisenä mukaan. 

 

MIKROPIGMENTOINNIN JÄLKEEN EI VOI LUOVUTTAA VERTA NELJÄÄN KUUKAUTEEN. (4 KK) 

 

TOIVOMME, sinun, joka olet kiinnostunut Mikropigmentoinnista ja /microbladingista, niin ottamaan yhteyttä ensisijassa s-postilla, jos mahdollista ja esittämään kysymyksiä tekijälle. Kaikki kysymykset ovat tärkeitä ja pyrimme löytämään aina vastaukset, sekä otamme yhteyttä asiakkaaseen mahd.pian.

Valitettavasti, työtä tehdessämme, emme pysty välillä vastaamaan puhelimeen jne., koska pyrimme luomaan työrauhan, sekä jo hygieenisistä syistä, emme voi välillä poistua työpisteeltä. 

HINTA 149€/KERTA

 

TUTUSTU SEURAAVIIN OHJEISIIN HUOLELLISESTI, ENNEN MIKROPIGMENTOINTIA

 

KYSY POISTOISTA ERIKSEEN SPOSTILLA, (blinks@päivi), koska vaatii aina pientä konsultaatiota etukäteen. 

KONTRAINDIKAATIOT eli vasta-aiheet mikropigmentoinnille.

 

-Raskaus

-Kuukautiset

-Imettäminen, - kolme kuukautta synnytyksen   jälkeen

-Krooniset sairaudet, kuten munuaissairaus,   maksasairaus, diabetes, sydänsairaudet(   rytmihäiriöt myös) syöpä

Em.erityistapauksissa pitää olla LÄÄKÄRIN KIRJALLINEN LUPA toimenpiteeseen

-Viruksen/bakteerin aiheuttama infektio, kuten mm.influenssa, hepatiitti B, tuberkuloosi, aids

-Alle kaksi kk.tta kulmien laserkäsittelystä

-Kuume tai jos sinua paleltaa

-Sädehoidosta alle 1, 5 vuotta

-Aktiivinen herpes

-Jatkuva lääkehoito tai lääkekuuri, niin vain lääkärin kirjallisella luvalla

-Penicillin lääkitys(värit eivät tartu kunnolla) 

-Verenohennuslääkitys tai verenvuotosairaudet

-Mustelmat/turvotukset käsiteltävällä alueella

-Ruusufinni, hemangioma tai syntymämerkki käsiteltävällä alueella

-Kysta tai mikä tahansa nestepitoinen rakkula tms.käsiteltävällä alueella. 

-Tulehtunut iho, akne tai ihottuma

-Ripsipidennykset

-Kovin ryppyinen iho

-kollageenia tai täyteaineita toumenpidealueella(puoli vuotta väliä) 

 

ENNEN MIKROPIGMENTOINTIA

 

-Älä kestovärjää ripsiä, eikä kulmia 2-3 päivää ennen

-Älä tee mitään kosmeettisia valkaisutoimenpiteitä

-Älä vahaa kulmia2-3 päivää ennen

-Älä nauti kahvia 7 tuntia ennen

-Älä nauti alkoholia/huumausaineita 1vrk ennen 

-Älä käytä piilolinssejä 1 vko ennen toimenpidettä ja 1 vko toimenpiteen jälkeen(luomipigmentoinnit) 

 

 

JÄLKEEN MIKROPIGMENTOINNIN

 

-Älä sauno kuukauteen, äläkä ui kahteen viikkoon (infektioriski) 

-Älä käytä  rasvaisia voiteita tai meikkiä käsitellyllä alueella noin 4 vuorokauteen

-Älä ota aurinkoa, eikä solariumia noin  kahteen viikkoon

-Vältä fyysistä rajua liikuntaa, missä hikoilet 4-5 päivää

 

ÄLÄ RAAVI/REVI RUPEA TAI HILSEILEVÄÄ KOHTAA ITSE. (paranemisprosessi aikana) 

 

ÄLÄ POISTA KULMAKARVOJA TOIMENPITEEN JÄLKEEN

 

KYSY LISÄÄ PIGMENTOIJALTA!